The testing results for a new computer modulation project indicate a problem with the on-board computer's sensors.

 The project manager calls a meeting with the team to analyze the problem.  The project manager is involved in:

1. quality management.

2. quality assurance.

3. quality planning.

4. quality control.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/06/28
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

(2) Quality Assurance team. Thanks.................