When compressive test is done for 3 days old concrete cylinder , about how much % should be the result to assure it will pass 28 days design strength?

تم إضافة السؤال من قبل Nelio Beleo , Civil Inspector , Petrojet
تاريخ النشر: 2016/07/06
Brijesh  Sasidharan
من قبل Brijesh Sasidharan , QA QC Engineer Civil , JV GRS ACCIONA GHELLA

80% should be the result to assure it will pass 28days design strength.

sahar Abdullah AL-Huseini
من قبل sahar Abdullah AL-Huseini , مديرة شؤون الطلبات , شركة جامعة الاعمال والتكنولوجيا

I am not an architect , my supervisory skill in management