How to improve MSSQL database speed for web application?

تم إضافة السؤال من قبل Haitham ahmed , Senior Software Developer , A'ayan leasing & Investments
تاريخ النشر: 2013/09/23
ANTHONY  CHIBIKO AMAJUOYI
من قبل ANTHONY CHIBIKO AMAJUOYI , Salesperson , CRUNCHES

FINDING THE CULPRITS, FINDING PROBLEMATIC QUERIES, FINE TUNING QUERIES, EXECUTION PLAN RE-USE

Abdullah Mohammed
من قبل Abdullah Mohammed , Senior Software Engineer PHP & PERL , CASHU PAYMENT ONLINE SOLUTION

if you are at Logical Design in the SDLC you must normlize your database produce smaller and well structured relations.

and indexing it will be helpfull.

keep in your minde if you want your application to be faster you have to improve the way you are retrive the data from the data base its no related to the database its related to the way how do you code in database conection.