What are the mathematics applications or equations we should learn as a professional accountant or cost accountant ?

تم إضافة السؤال من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS
تاريخ النشر: 2013/09/23
ahmed sameer morsy
من قبل ahmed sameer morsy , Financial Manager , EAST FLEET TRADING COMPANY

I  recommend any accountant to develop his skills in Excel  because it contains  a great deal of important equations