How can the company react facing pressures or constraints exerted by the environment and impose in part its own will?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/07/13
معتز مصطفى عبد الجواد عبد المجيد ابراهيم
من قبل معتز مصطفى عبد الجواد عبد المجيد ابراهيم , operation manager , Petroproject International Corporation

Risk management ...... Read ISO9001:2015 " Quality management system requirements " ....