What sort of skills should I have in language domain to get a job as a translator?

تم إضافة السؤال من قبل maya awad , accountant , nassar 1955
تاريخ النشر: 2013/09/23
Omaima Muhammad Awny Khater
من قبل Omaima Muhammad Awny Khater , IELTS clerical Marker and Invigilator , IDP

All you need is to master two langauges to the bone then follow the next three rules..practice, practice, practice!

Hamza M Babiker
من قبل Hamza M Babiker , Senior Translator, editor, content writer and media specialist , Freelancer

Gramatical rules + rich vocabulary + experience.

Radwa Salah El.Din
من قبل Radwa Salah El.Din , English teacher , Dr. Abdel Halim Mahmoud experimental languages School

to be a good  translator is to practice listening and speaking, also to know the grammar tenses well. So speak more, listen more, know the grammar well and learn many expressions and idioms

mahmoud kmail
من قبل mahmoud kmail , مشرف عام , شركة الارض المقدسه للمكاولات وتكيف

Speak all languages