Have you ever been unable to help a customer or diagnose their technical problem ? What did you do ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Masri
تاريخ النشر: 2016/07/16
Bukola Odesanya
من قبل Bukola Odesanya , Registered nurse/midwife , Princeton Health Limited

In some cases you cannot please some customer,so in this type of situation, I contacted my superior in the field to help and at the end we all departed in happy mood