اطبخ الأكل ولكن مفيش رائحة ذكيه والطعم عادي غير ماانا اكلتوا قبل كده ايه المشكله .ممكن الحل بشكل احترافي؟

تم إضافة السؤال من قبل Wael Shahin
تاريخ النشر: 2016/07/19
شاهنده وحيد عبدالله محمد alzoairy
من قبل شاهنده وحيد عبدالله محمد alzoairy , سكرتيره تنفيذيه , الشورى للاستشارات القانونيه

مبدئى لاى مطبخ نفسه ولاى طباخ مذاقه الخاص ومبدئيا انك تسمي بسم الله كى يعطيك مذاقا خاصا ولكن الجواب بشكل احترافي يكون كالاتي المشكله تكمن في الطباخ مع كيفية صناعته للطبخه هل مضايق او زعلان من شئ لان هذا يؤثر علي الطبخه لازم بيئه محيطه تؤهله لعمل اكله شهيه سماع موسيقي ولازم يكون جايب الخضار من السوبر ماركت منقيه بعنايه لكى تكون رائحته الذكيه فيه لازم يكون طازج