Wht is the best way to learn english vocabulary?

تم إضافة السؤال من قبل rabab moufid
تاريخ النشر: 2016/07/20
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

reading lyrics of songs, reading books, watching movies

Yassin Saidi
من قبل Yassin Saidi , Call Centre Agent (Outbound Telemarketer) , adm value et atento

bay a techear or reading a lot of books of english

مروة جمال عبد الناصر حسين جيد مليجي
من قبل مروة جمال عبد الناصر حسين جيد مليجي , مشرفة بمدينة المدن الجامعية بنات بالمنيا , بمدينة الجامعية بنات بالمنيا

The right to education, focus and skill in teaching

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Read books and Newspapers, also, watch English Movies and above all use dictionary to understand the words.

Azzeddine Bouziani
من قبل Azzeddine Bouziani , أستاذ مدرس للغة الفرنسية , ثانوية مراد الجديدة

Reading different types of books.