What is the keyboard shortcut to turn ON/OFF the Object Snap (OSNAP) in AutoCAD?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/07/26
Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

F3 is the shortcut of OSNAP mode. . . . .. . . .

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

F3 as my collegues answered

Thank you Arch. Salma

Intisar Ul Hassan
من قبل Intisar Ul Hassan , Process Engineer , Masood Textile Mill

you can turn OSNAP on/off by pressing F3 key.

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

Press function key "F2".

This question has been repeated. Please avoid repeating question.