What are the Buying Signals in a Sales Call ?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Kazmi , Business Unit Manager , Ebrahim M. Almana & Bros Co.
تاريخ النشر: 2016/07/27
Sherwin Liga
من قبل Sherwin Liga , Assistant Operations Manager , Savy Hospitality W.L.L.

Arouse the interest of your audience then the magick of easy sales will follow! Happy sales calling everyone! ;)

Hassan Kazmi
من قبل Hassan Kazmi , Business Unit Manager , Ebrahim M. Almana & Bros Co.

The Buying Signals are: If the customer asking about its availability location, its price, delivery time, what benefit if purchase in bulk for my Hospital or Store.