Dear sir I am working as a safety officer in Jal international in Saudi Arabia Now temperature and humidity too much high how to work the plant area?

تم إضافة السؤال من قبل suresh raju mantena , Male Nurse & Pharmacy , Vijaya Multi Speciality Hospitals
تاريخ النشر: 2016/07/27
Mostafa Adel Mohamed El Hady
من قبل Mostafa Adel Mohamed El Hady , Personnel Manger , Althuraya Security Egypt

the plan are you need to check all your site and make point to start your plan you make roul related your site

1 - how many dead point

2 - plan for site