What are the qualities of a Human Resources Manager?

1. Creativity2. Structure3. Intuition4. Knowledge5. Commitment6. Being Human7. Versatility8. Lightness9. Discipline/Focus10. Big Picture, Small Actions11. Be Decisive, The Right Timing

تم إضافة السؤال من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor
تاريخ النشر: 2013/09/24
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Please participate and answer the question.