"Searching the new job ( any type of Job ) is Challenging things in every people's Life " do you agree ?

تم إضافة السؤال من قبل SIJU THAIKKADAN KURIAN , Internal Auditor , RP Group of Companies
تاريخ النشر: 2016/07/29
Tomasz L
من قبل Tomasz L , Reporting Specialist , Outworking

The most challenging is finding the right balance between dream job and your private life

SOK channy
من قبل SOK channy , Chief Financial Officer (Cfo) , Sok channy

yes agreed.....but sok channy have invent to minimized such insult today find we will link you....

SIJU THAIKKADAN KURIAN
من قبل SIJU THAIKKADAN KURIAN , Internal Auditor , RP Group of Companies

One Job is required in every people's life until their death...