According to the PMI which of the following is considered as a special case of contract closure?

A. Contract default

B. Contract bankruptcy

C. Early termination of contract

D. Contract fraud

E. Contractual non performance

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/07/30
Marry Joy Climacosa
من قبل Marry Joy Climacosa , Purchase Assisant , Sea Pioneer Maritime LLC

I choose letter C early termination of contract but it should be agreed by both parties.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

The most suitable option is

C. Early termination of contract