How do deal with a company with a bad system and a nervous boss?!

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fawzi Kotb , Construction Project Manager , Pepsico Egypt
تاريخ النشر: 2016/07/30
Hemant Chalke
من قبل Hemant Chalke , Chief Operations Officer (COO) , Al Shaikh Group

Bad system is ok because you can reengineer it.  But a nervour boss, a bit difficult.

Jatin Adhyaru
من قبل Jatin Adhyaru , GENERAL MANAGER , RELIANCE INDUSTRIES LIMITED

Invest in system improvements and the boss will transform from nervous to optimistic soon

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Quit!

Find a company to work for that is deserving of your qualifications and respectful of your input.