What do you say should be focal point for an entrepreneur. Maximizing quality or the Quantity ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Khan , General Manager Operations , QFAWS ENGINEERING (PVT) LTD
تاريخ النشر: 2016/07/31
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The focal point should be quality coz it will distinguish you from the competitors and will help in creating your value. One a customer base is created then focus on expanding it.