Which is better for planning in construction project, Primavera P6 or MS Project Professional? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Ahmed , Planning Manager , Citiscape KSA Abdullah abunayyan holding
تاريخ النشر: 2016/07/31
Ahilan R
من قبل Ahilan R , Scientific Assistant-D , Nuclear Power Corporation of India Ltd (NPCIL)

Primavera P6 is the advanced and best software

Mohamed Medhat  Mohamed Hamed
من قبل Mohamed Medhat Mohamed Hamed , planning & cost Engineer , Acciona

Primavera P6 Sure, because it's more professional and it gives you options and reports MS project cannot generate.

Faisal kalpalathingal
من قبل Faisal kalpalathingal , CIVIL ENGINEER , DAR AL HANDASAH CONSULTANTS

Primavera p6 is better than ms project, its reliable easy to handle assignments and advanced too.....

Aly Mitwally
من قبل Aly Mitwally , construction manager , MINISTRY OF EDUCATION, AL SATTEA TRADING, EBID GROUP, AL ROMH AL FADHI AND MODERN LIGHTS TRADING AN

EASY TO LEARN.

I STARTED PRIMAVERA BUT I STOPPED AFTER SOME TIME.