Can any one recommend which working field is suitable for electrical engineer next 20 years?

تم إضافة السؤال من قبل Jeet Shah , Procurement Engineer , Polypower Trading LLC
تاريخ النشر: 2016/08/03
S. M. Omar Faruk
من قبل S. M. Omar Faruk , Assistant Manager (Engineering) , Pacific Jeans Ltd. , CEPZ, Chittagong

Building Management System [BMS] would be not only suitable but also the most important field of engineering.