This question is for others to benefit from experienced answer in various fields, what are courses you find useful in your field?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed El-Said Maher , Document Controller , Consultant Engineering Group (CEG)
تاريخ النشر: 2013/09/24
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

to speak frankly,everything could be useful in your field, i.e. Im not IT expert lets say, once u get a IT course , this is100% will enrich ur expertice & will effect positively ur BUSINESS