True or false: Always have a partner when negotiating -- it's not a good idea to go it alone?

تم إضافة السؤال من قبل KHALED ALABOUDI , US TAX ADVISORY , US TAX GLOBAL SERVICE LLC
تاريخ النشر: 2016/08/06
Nadjib RABAHI
من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account

False, the negotiation should  preferably unroll between two people : the seller and the customer. The seller must be well prepared and must rely only on his argument.