How to do an online brand track for a start up which cannot afford a market research agency?

تم إضافة السؤال من قبل Karan Mehta , Sr. Engineer , USHA INTERNATIONAL LTD
تاريخ النشر: 2016/08/10
Bijoy Krishnan
من قبل Bijoy Krishnan , Chief Strategy Officer , Elements Alliance

Google has several tools to track the performance of your online presence. Google analytics, google insights are few such tools