Who is the main responsible of permit the confined space work?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/08/10
Joselito Maglaqui
من قبل Joselito Maglaqui , HSSE Systems & Assurance Engineer - Currently looking for a job , Shell Philippines / Brunel - Finished contract

The person responsible for safety of work inside a confined space is the permit issuer usually the area authority which represents the owner.