What is the key to resolve a critical problem?

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Khater , Merchendising Manager , Kindnoon Trading Limited
تاريخ النشر: 2013/09/24
Mostafa Abdo
من قبل Mostafa Abdo , Senior Infrastructure and Security Architect , Devoteam

Knowledge and Logical Thinking

محمد مصطفى محمد علي أبو يوسف
من قبل محمد مصطفى محمد علي أبو يوسف , مدير طبي..ممارس عام/ مجمع منى طريف الطبي (المملكة العربية السعودية) , مستشفى أرقو

The key to solving the problem is a good understanding of the nature of the problem, knowledge of the factors surrounding the problem, identify the basic steps to a successful

begining