Who should buy AutoCAD LT for Windows?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/08/15
Intisar Ul Hassan
من قبل Intisar Ul Hassan , Process Engineer , Masood Textile Mill

If you want to draw 2D images then you can buy AutoCAD Lt because it is not compatible with 3D drawings.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

I am agree with Mr Imran Ahmed Answer.......

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Planning Manager , Citiscape KSA Abdullah abunayyan holding

Autodesk developed AutoCAD LT to have an entry-level CAD package to compete in the lower price level. This is for beginners or new learner of AutoCAD.