What is the best of software development methodology, For short term software projects?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan ALkhateeb , Software Development Manager , SolutionSpace (owner of Unacita and A3malkom portals )
تاريخ النشر: 2016/08/29
Alemayehu Dorsis
من قبل Alemayehu Dorsis , Manager, IT Department , Oromia Insurance Company

Agile Methodology for software development.

Hassan ALkhateeb
من قبل Hassan ALkhateeb , Software Development Manager , SolutionSpace (owner of Unacita and A3malkom portals )

@Prototype Methodology or @Rapid Application Development