How can I get a job in position of on and offshore in Middle East in Oil and Rig (Petroleum) companies, as I am from Africa?

تم إضافة السؤال من قبل Gelda Serra , Gift wrapper , Jotta Jotta
تاريخ النشر: 2016/09/03
HAZRAT ULLAH
من قبل HAZRAT ULLAH , Executive Logistics , GENERAL PETROLEUM PRODUCTS GmbH

Dear Sarah,

for your info please creat your profile with (لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

www.bayt.com

(لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

and apply for oil & gas sector. There are thousand of African working in Middle east, you can be one of them.

Regards

Hazrat