You’re looking for a seller to do work for your project. When do you send out an RFP?

A. After you create the procurement documents, but before you select the seller

B. Before you plan contracting, but after you Plan Procurements

C. After the bidder conference, but before you select the seller

D. During Administer Procurements

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/09/04
Rania Garas
من قبل Rania Garas , Contracts Manager , Schlumberger Overseas SA

During the tendering phase

Ahmad Sabry Ismail PMP - RMP
من قبل Ahmad Sabry Ismail PMP - RMP , Construction Manager , Innovative Contractors for Advanced dimensions

 During Administer Procurements

Ghulam Farid
من قبل Ghulam Farid , Contracts Officer , Abu Dhabi Company for Onshore Petroleum Operations (ADCO)

Option B seems ok.........