What is the name of the famous SCADA?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed el-sayed , Electrical&Instrumentation Engineer , Engineering Management of Zagazig University
تاريخ النشر: 2016/09/05
Syed Afsar
من قبل Syed Afsar , Consultant Instrumentation and Controls Engineer , Fichtner GmbH & Co. KG

What would be famous for you may be a nightmare for others. It all depends on several factors to be taken into account

Reliability, Cost affordability, Personnel training thats just to name a few.

You can rely on :

Rockwell - RsView Intellution - Fix Wonderware - InTouch Iconics - Genesis GEF - Cimplicity USDATA - FactoryLink Siemens - WinCC ARC - PCVueAdroitAlstom - eTerraNational - LookoutSoftware Horizons - OINematron - ParagonHathaway - TIS

Mohamed Jebril
من قبل Mohamed Jebril , Automation Engineer , SAINTCO Contracting Company

Siemens: WinCC, PCS7

Schneider: Wonderware

SIVA KUMAR balaraju
من قبل SIVA KUMAR balaraju , ELECTRICAL BUSDUCT DESIGNEER , DHUFAR TRADING & CONTRACTING COMPANY

i fix scada for DELTA V    DCS , is best and very familiar to human

SAJIN THOMAS SABU
من قبل SAJIN THOMAS SABU , Automation Engineer , Microcontrol for Engineering and Control System

SIEMENS WINCC, ALLEN BRADLEY FACTORYTALK, MITSUBISHI GXDEVELOPER(HMI)

Wael Alaswad
من قبل Wael Alaswad , Maintenance Manager and deputy operations manager , Alshifa Medical Products Co.

SIEMENS WINCC , ALLEN BRADELY FACTORYTALK

Jorge Zavala
من قبل Jorge Zavala , Refinery Scheduler , PDVSA

Schneider Electric’s OASyS

Amin Abdul Halim
من قبل Amin Abdul Halim , Facility Management , CMMS , SCADA Systems Consultant, Software Development and Consultancy , My Digiminds Ltd, Beirut Lebanon. http://www.mydigiminds.com/

In no particular order:

- Intellution- Rockwell Software- Wonderware- Citect- GE/Fanuc- Siemens- Iconics- USDATA- National Instruments- Indusoft- Think & Do

Zeeshan Haider Ali Khan
من قبل Zeeshan Haider Ali Khan , Senior Instrumentation and Control Systems Engineer , Fauji Fertilizer Company Limited

FactoryTalk View Studio

Wonderware

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Here you have the correct or top answer.of the first question

SUPERVISORY CONTROL AND DATA ACQUISITION

Andres Garza

Radwan Lawrence Andres
من قبل Radwan Lawrence Andres , Bio-Medical Engineer , United Doctors Hospital

Siemens WINCC, Rockwell Scand Schneider Electricada system

Sharique Rahman
من قبل Sharique Rahman , ELECTRICAL AND INSTRUMENT , TATA IRON AND STEEL LIMITED INDIA under M/s NAVIN ELECTRICAL & ENGINEERING PVT,LTD

supervisory control and data acquisition