Which are the 5 Important MS Excel shortcut one should know ?

تم إضافة السؤال من قبل Purnima Krishnan , Assistant Manager HR , Neostork DRTW
تاريخ النشر: 2016/09/07
NAUMAN KHAN
من قبل NAUMAN KHAN

CNTRL + X, CUT

CNTRL + C, COPY

CNTRL + O, OPEN

CNTRL + N NEW

CNTRL + V PASTE

Syed Mehdi
من قبل Syed Mehdi , Sr. Analyst , Synchrony Financial

Cntrl + C - to copy; Cntrl + V to paste; Cntrl + N - to open new document ; Cntrl + O - to Open an existing document ; Cntrl + S  - to Save a file.

Helario Sapungan
من قبل Helario Sapungan , Chef De party , Tamween Hospitality Positon

Cntrl +c  Cntrl+ V Cntrl + Z Cntrl +A Cntrl + S that is the common and very important but all shortcut key.

Ahadu Kifle
من قبل Ahadu Kifle , HR Manager , Komari Beverage PLC

Ctrl-A      Select All

Ctrl-c        copy

Ctrl-V         Paste

ctrl+alt+v   Paste options

Ctrl-F        Find and Replace

Ctrl+Page up or Page Down  switch between sheets

ctrl+D      paste similar values

ctrl+tab   switch between files

ctrl+ (-or+)  delete or insert

ctrl + s   save      don't forget to save

Alain Del Carmen
من قبل Alain Del Carmen , Document Controller/Coordinator , Eastern Trading and Construction Company

Ctrl +c=copy

Ctrl +v=paste

Ctrl+s=save

Ctrl+O=open Document

Ctrl+N=New Document

Mohammed Amjad Hussain
من قبل Mohammed Amjad Hussain , Senior Structural Draughtsman , Otaishan Consulting Engineers

new, open, copy, paste, undo

Fahad Puthan Purayil
من قبل Fahad Puthan Purayil , Accountant , ADNOC Logistics & Services

Ctrl+C,Ctrl+V,Ctrl+X,Ctrl+Z & Ctrl+P

Ahmed Mohamed Shafik
من قبل Ahmed Mohamed Shafik , HV Substations maintenance and testing engineer , The Egyptian Electricity Transmission Company

Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+N,Ctrl+O,Ctrl+X

Haseeb Mahmood
من قبل Haseeb Mahmood , Team leader , PTCL

  1. Ctrl c
  2. Ctrl v
  3. Ctrl d
  4. Ctrl n
  5. Ctrl s

MARK AUGUSTINE TABALADA
من قبل MARK AUGUSTINE TABALADA , regional cash in & bank clerk/ AR staff , pryce gases, inc.

CNTRL + ALT+DELETE , CNTRL+C, CNTRL+S, CTRL+V, AND CNTRL+O