You are responsible for the communication controls for the Genesis series of satellites. Your current assignment is?

A. Project management B. Functional management C. Facility management D. Program management

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/09/12
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

D. Program management ----------

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My answer is:

D. Program management

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option D

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , Head of portfolio management department , MCI

D. Program management is teh answer,

thanks for invite.