What are the water treatment steps for pharma products?

تم إضافة السؤال من قبل youcef allili , senoir technician , National Sanitation Office
تاريخ النشر: 2016/09/20
moamen mohamed
من قبل moamen mohamed , senior sales Engineer - Water treatment , Egyptian group co.

primary tank - booster pump - sand filter - carbon filter - softener - cartridge filters - RO - final tank - final  pump - UV - final 0.02 um bacterial filter