What are the two closing procedures called?

A. Contract close out and scope verificationB. Contract close out and Close ProjectC. Project closure and product verificationD. Project closure and lessons learned

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/09/24
AhmadReza Mardani
من قبل AhmadReza Mardani , Engineering Project Manager , Danone Dairy Pars

Close Procurements (contract) and Close Project

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Planning Manager , Citiscape KSA Abdullah abunayyan holding

Option-B. Contract close out and Close Project.......................................

Ahmed Abbas
من قبل Ahmed Abbas , Project Engineer , Dubai Technologies

D. Project closure and lessons learned

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is that correct answer is   Close Procurements and Close Project

mamoun mokhtar
من قبل mamoun mokhtar , general manager , albyan technical foungary

B. Contract close out and Close Project

A. Contract close out and scope verification

D. Project closure and lessons learned

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

It is B & D . They both involve closing procedures.