What to do , when " HR", of the organization takes bribe, without notice? please vote.

تم إضافة السؤال من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond
تاريخ النشر: 2016/09/26
abdullah Al Bunayah
من قبل abdullah Al Bunayah , خدمة عملاء , Contact Center Company

I will send an email to the CEO and trying to explain to him, so you no one can get to you.