What we can say about the optimal measures for assessing the human capital at banking field?

تم إضافة السؤال من قبل Waseem Ibrahim , Recruitment and Administration Specialist , Al Fanar Company
تاريخ النشر: 2013/09/27
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

By specific measureable goals/targets we can assess  the Human capital at banking field.