How much maximum speed (WPM) can achieve a data entry operator with 100% accuracy (All Keyboard Keys)?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/10/04
tayyab abbas
من قبل tayyab abbas , Pakistani , Muzaffar Garh

The best opportunity for who are looking for Data Entry Work is Minimum speed of30-40 wpm.

Jesus-Hamilcar Andan
من قبل Jesus-Hamilcar Andan , Interface Coordinator and Account Assistant , TAV Information Technologies

for a data entries at least you have the accuracy of encoding 45 word per minuted.