What is the main characteristic of the idol employee to work in the customer service industry ?

تم إضافة السؤال من قبل Alaa Nagy , Call Center Agent , Canadian medical center
تاريخ النشر: 2016/10/05
Jacqueline Capua
من قبل Jacqueline Capua , Cashier , al abraaj group co.

welcomes visitors by greeting them, in person or in the telephone; answering or referring inquiries. directs visitors by maintaining employee and department directories; giving transactions. maintains security by following procedures, monitoring logbook, and issuing visitor badges.