What does it mean by understanding of WBS structure & how does it work with management & project team?

تم إضافة السؤال من قبل Omer Mohamed Ali Khalid , Senior Planning Engineer , SAUDI ELECTRICITY CO. (SEC)
تاريخ النشر: 2016/10/05
Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

wbs - Work Breakdown Structure - Is decomposes of the project to smaller endeavors, or smaller projects witch providing different management accounts,  and various levels of details for various stakeholders requirements.