What has more weight: Words or body language?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2016/10/06
Peter Abd El Malak
من قبل Peter Abd El Malak , Call Center Team Leader , Health360 Ancillary Services

The words can be contradicted with body language, so i have to believe the body language more than words as Body language expresses the real feelings but words can be fabricated.