Ask yourself, what would differentiate me from others to be the preferred candidate by employers?

تم إضافة السؤال من قبل Mazen Rabaa , Head of Business Strategy , Excellent Solutions Co.
تاريخ النشر: 2013/05/06
Adam Benjamin
من قبل Adam Benjamin , Customer Service Agent , MAERSK LINE

Greeting and assisting the customers with a welcoming smile, undertaking ,providing proper information ,solving problems related to our service and products.
Quick and disciplined method of work.

ahad mohmmed abdolqader
من قبل ahad mohmmed abdolqader , بائع , الشركة المتحدة للالكترونيات (اكسترا)

ما يمزني عن الاخرين انني متفاني في العمل واحب ان يتطور عملي وذلك بتطوري انا شخصيا وان ارى سعادة الاخرين بنجاح العمل المؤكل لي