What are the various techniques for water proofing in sunken areas of a residential building?

تم إضافة السؤال من قبل Yogesh Kalonia , Planning Engineer , Simplex Infrastructures Ltd.
تاريخ النشر: 2016/10/09
Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Planning Manager , Citiscape KSA Abdullah abunayyan holding

The following are most common & Affective Techniques for waterproofing of Sunken area in residential buildings

Bituminous Coating Waterproofing Method

Bituminous Membrane Waterproofing Method