What are the top Science Fiction books recommended to read?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2016/10/09
مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

 I agree with Daniel,s answer. Thanks for the invitation.

Daniil Shilov
من قبل Daniil Shilov , Marketing and Business Development Lead , Henderson International LLC

I can recommend the Battletech series of novels based on a fictional universe. The 1950s Starship Troopers novel alongside the Warhammer 40k series. All science fiction and an interesting read.