Why the communication is most importing to project manager to increase success of project ?

تم إضافة السؤال من قبل Yahia Mohamed Suliman Ahmed , Project Manager , Brouj construction CO
تاريخ النشر: 2016/10/12
Hasan Abo Seida
من قبل Hasan Abo Seida , Head of Frequency Coordination Department , Egyptian Space Agency

because the importance of communication with employee ,stockholder  and good communication make project easer and more clear