What is the purpose of control limits?

A.  Identifying “rule of seven” patterns in control charts. B.  Increasing process quality from3σ to6σ.  C.  Specifying the range of acceptable results.  D.  Identifying whether the process is in control or not.

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/13
FYAIZ MUSTAFA
من قبل FYAIZ MUSTAFA , Duty Manager Operations Control , BAYVIEW EDEN

My option is D brother. Thx for your invitation

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

I will go for option D    ----------------------------------

MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

the correct answer is D

regards

AISSA OULED HADJ BRAHIM
من قبل AISSA OULED HADJ BRAHIM , رئيس مشروع , ُEco S est

 l'objectif de la limite du contrôle est de permettre au gestionnaire d’atteindre son objective avec l'option  D

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Thank you for your invitation

Option-D

Taha Mustahsan
من قبل Taha Mustahsan , Project Engineer (Distribution) , Sui Northern Gas Pipelines Ltd

D option... in my opinion is the right option

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Planning Manager , Citiscape KSA Abdullah abunayyan holding

Option-D.......................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.........................

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

D.  Identifying whether the process is in control or not.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

option (D) is the correct answer