Process flow approach is mostly widely used in identifying business process of any system. which tool you prepare in your process modeling?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Muzammil , Assets & CAFM Lead , Serco (Riyadh International Airports)
تاريخ النشر: 2013/09/29
Hussam Ihmaidi
من قبل Hussam Ihmaidi , Projects Manager , IDEMIA

Hi,

One tool I'm using is BizAgi Process Modeler, it is free ! This tool supports BPMN.

Regards

Hussam

Mohammad Hussein Aldweek
من قبل Mohammad Hussein Aldweek , General Manager , Invent Information Systems

Microsoft Office Visio

BizagiModeler

Irina Ter-Grikurova
من قبل Irina Ter-Grikurova , Business Development Manager , Geostar LTD Georgia

I used microsoft office and it was very insufficient, thanks to mr.Hussam's answer I learned about BizAgi modeller - very useful tool