What is the complete google policy for the tech support website?

why

تم إضافة السؤال من قبل Umesh Kushwaha , Sr. Digital Marketing Executive , Sharda University
تاريخ النشر: 2013/09/29
Ali Raza
من قبل Ali Raza , Employer , seo

Buddy, your site has been created on 16th June 2012, Actually there's a rule of 6 months for websites from India, China & others. Follow the link for more info about eligibility