How to become professional System Administrator ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhanad Noor , it systems administrator , Security Forces Hospital - Dammam
تاريخ النشر: 2016/10/19
Jaabir Yasin
من قبل Jaabir Yasin , Application Specialist , Etisalat

well first you can replace experience but to be a system administrator you would need to be mcsa certified, do self learning and go and take the 3 exams .

mohammad alsan'i
من قبل mohammad alsan'i , IT Manager , Alalami exchange co

by practicing ....

easy :)

Syed Javed
من قبل Syed Javed , it consultant , Infosys

Study A+, MCSA and CCNA courses and get their certifications.... you'll become System Admin soon.