How to install a DC motor to three-phase power?

تم إضافة السؤال من قبل ayman سعدلله , تقني سامي في الصيانة , Decelect Tunisie
تاريخ النشر: 2016/10/19
Amar Jyoti Bairagi
من قبل Amar Jyoti Bairagi , Safety Engineer , AFCONS INFRASTRUCTURE LTD

A full wave Rectifier arrangement may be used to eliminate alternating current and a capacitor based filter may be used based on the frequency to smooth out the semi-half sinusoidal waveform to obtain a smooth dc output.

A potentiometer may be connected in series to control motor speed.

parvez majid syed
من قبل parvez majid syed , Foreman , Al - Ayuni

use3ph. converter,3ph ac to dc out put  supply as per load required