Where was Total Quality Management first developed? a) USA b) UK c) Japan d) Korea

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/20
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

In Japan ---------------------------------

MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

the correct answer is C

regards

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Thank you for the invitation

c) Japan

adel rashik abbas sedki
من قبل adel rashik abbas sedki , مدير المكتب الفني , جهاز مدينة القاهرة الجديدة

Total Quality Management first developed in Japan

Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

Thanks for your invitation. Option C - Japan.

Ghazi ٌRadwan
من قبل Ghazi ٌRadwan , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................c

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

______________Thank you for the invitation. My answer is C

_______________

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thank you for the invitation. My answer is C

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

The term " TQM " was first coined by UK but TQM technique was first developed by Japan.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

option (c) is the correct answer