كم تسويه توجد بالمطبخ ؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdelrhiem Mohamed , شيف عمومى , بيراميزا اسوان
تاريخ النشر: 2013/09/30
mahmoud omer
من قبل mahmoud omer , تدريب للمعهد الفندقى ايجوث , ميدترنين ازور

7تسويات

CFAMR rashwan
من قبل CFAMR rashwan , SOUS Chef , trianon/ Labware / Kortijiano restaurants /Pomme De Pain Restaurant /cafe supreme

خمس تسويات راى / مديم/ مديم وال /ولادن/ فرى ولادن

hani alsaidi
من قبل hani alsaidi , رئيس قسم بالمطبخ , سن رايز

طرق التسوية هى خمس _  لير  _   ومديم    _  ومديم لير  _    ولدر   _   وفرى ولدن

Abdelrhiem Mohamed
من قبل Abdelrhiem Mohamed , شيف عمومى , بيراميزا اسوان

يوجد بالمطبخ14 نوع من التسويات